Fatma Şensoy Anaokulu

Vizyon: Yönetişim bilinciyle çağın gerektirdiği eğitimi sağlayan ve eşdeğer kurumlara model olan bir kurum olmaktır.

Misyon: Sürekli yenileşme ve gelişmeye açık, millî ve manevi değerleri özümseyip ev-rensel ilkeleri benimseyen nitelikli ve yüksek karakterli nesiller yetiştirerek milleti-mizi çağdaş medeniyetin yapıcı, yaratıcı ve seçkin bir ortağı yapmaktır.

Başarılar: Bireysel ve toplumsal adalet değerleri yüksek bireyler yetiştiririz, Ülkemizin geleceğinden sorumluyuz, İnsanı temel değer olarak alır, sevgi, saygı ve hoşgörü içinde çalışırız, Eğitim bizim için kutsaldır, Adanmışlık duygusu ile eğitime hizmet ederiz, Öz kültürüne bağlı bireyler yetiştirir, farklı kültür ve inançları zenginlik olarak görürüz, Akıl ve bilimin ışığında yaratıcı ve yeniliklere açık bireyler yetiştiririz.

Saatler: .
Servis Bilgisi: .
Taban-Tavan Puan Bilgileri: .
Okulun Sınav Başarı Durumu: .
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: .
Sportif Etkinlikler: .
Bilimsel Etkinlikler: .
Proje Çalışmaları: .
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: .
Kontenjan Bilgileri: .
Diğer Hususlar: .

WEB - https://769843.meb.k12.tr

Adres - KAVAKLI MAH. OĞUZHAN CAD. FATMA ŞENSOY İ.Ö.O SİTESİ Fatma Şensoy İlköğretim Okulu BLOK NO 18 İÇ KAPI NO 1 BEYLİKDÜZÜ / İSTANBUL

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - .

Ulaşım .

İl/İlçe Merkezine Uzaklık .